22/6/09

Sis poetes de Cerdanyola reuneixen més de seixanta espectadors. Al Teart del carrer Sant Ramon no s’hi cabia!

Als que hi veu ser, no us cal cap paraula. Als que no, cap crònica s’acostarà ni tan sols a un sospir del que s’hi va viure. Fem memòria d’un parell de vespres inoblidables. Dedicar un parell de sessions de Còdols a domicili a poetes de Cerdanyola ha estat un gran encert. Tant les paraules com les postes en escena, els videoart que s’hi van projectar com els músics que ens van acompanyar van mantenir en tot moment el to i la tensió entre el públic.

La terrassa del centre cívic Montflorit (el dia tretze) va acollir sis veus diverses i complementàries: Enric Piera, Miquel Sánchez, Marutxi Beaumont, Pilar Canela, Encarna Fontanet i Francesc Garriga. D’altra banda, al Te Art (el dia divuit) s’hi va poder escoltar la poesia de Marià Martín, Sònia Moya, Elisa Arimany, Adriana Nicolau, Jordi Condal i Francesc Garriga que, com a mestre de poetes que és, va repetir.

Les veus romanen només en la memòria, però ja podeu veure les imatges dels dos esdeveniments. D’aquí a uns dies repetiu perquè hi penjarem les gravacions.