29/10/07

Fotos acte Poetes Joves amb premis grans

Aquí teniu algunes fotos, fetes per Xavi Olivé, del darrer acte còdols, on van participar Victor Sunyol, Jordi Valls, Núria Martínez-Vernis i Àngels Gregori.

Víctor Sunyol explica els paranys on pensa que no ha de caure la poesia d’avui. I justifica que els tres poetes, cadascun amb les seves peculiaritats, escapa de la crema.



Jordi Valls, per Sunyol, CREA i CONSTRUEIX una trajectòria poètica i també, com a persona, creix en compromís ètic amb la societat.


Núria Martínez-Vernis, per Sunyol, CAMINA, avança, explora. És un caminar sense anar a cap lloc concret, és un avançar que s’interroga sobre el camí, sobre l’existència de camins.



Per Sunyol, la poesia d’Àngels Gregori, DIU, és un torrent de paraules que flueixen amb la naturalitat d’un Vicent Andrés Estellés i que comuniquen les seves vivències i emocions.


La sala Enric Granados, amb una exposició de fotografies de l’Urbano sobre els 20 anys de festival Blues de Cerdanyola, va viure moments màgics amb aquests tres poetes entre els vint-i-pocs i els trenta bastants.