19/11/07

CIÈNCIES DE LA NATURALESA DE LA SENYORETA PEPIS

02.- MATÈRIES QUE FAN PUDOR

DADES: El dia de Tots Sants del 2007 va sortir la sentència de l’11 M.

ANÀLISI: Suposo que recordeu el que deien Aznar, Acebes i Zaplana els dies posteriors a l’11-M. Jo no m’he tornat amnèsica. Ni imbècil, crec. Ni tinc molta fe en la justícia. Però les regles del joc han de ser respectades pels que representen el poble al Parlament. Ni vosaltres ni jo no hem inventat la democràcia parlamentària capitalista.

Se’ls hauria de jutjar per mentiders, esvalotadors públics i terroristes i si això no és possible, perdoneu-me, però aquí hi ha alguna cosa que no va a l’hora. I aquests mateixos pocavergonyes són els que es permeten portar a judici Ibarretxe i d’altres polítics bascos per haver parlamentat amb Batasuna. Per parlar i mirar d’arreglar un conflicte que fa més de cinquanta anys que dura. Però en quin país vivim?

Algú de vosaltres té interès a ser manat per aquesta patuleia? No és que els altres candidats em mereixin gaire confiança, però és que aquests haurien d’estar a la presó. I la senyoreta Pepis això de les presons no és que ho vegi molt clar.

I AIXÒ COM ES FA? Algú té alguna idea de com podríem jutjar i engarjolar aquests terroristes d’estat? Què es podria fer contra els mitjans periodístics que escampen mentides i engatussen a mitja Espanya? Si ells manessin sé que jo en sortiria perjudicada i mitja Catalunya al darrere. Voleu dir que no s’hi pot fer res?

RESUM FINAL DE LA SENYORETA PEPIS: Hi ha algun col·lectiu ciutadà que treballi en aquest sentit? Cal recolzar el col·legi de periodistes perquè aturin l’escàndol mediàtic? Sé que hi ha gent que volen portar el PP a judici per haver-nos ficat il·legalment a la guerra d’Irak. Heu ingressat els 10 € al compte: 2100 0700 17 0200599135 per ajudar a pagar la multa que li han posat a l’Eliseu Climent per tot l’enrenou de la TV3 a València. Què podem fer per donar recolzament a l’Ibarretxe? En aquest moment d’unions europees no en sóc gaire partidària, però ens queda altre camí que demanar la independència?