17/11/07

PARLEN DE MARIA MERCÈ MARÇAL

Dimecres 21 de novembre a les 20h
Espai Enric Granados. plaça Enric Granados,1
Cerdanyola del Vallès



Lluís Solà, Pep Paré i Núria Martínez-Vernis
Recital-xerrada-col·loqui sobre l’obra de Maria Mercè Marçal, la poetessa catalana més influent de tots els temps. Hi intervindran Lluís Solà poeta i un dels nostres crítics més doctes, Pep Paré estudiós de la poesia i eminent comunicador i Núria Martínez-Vernis, poetessa cínica i incisiva. Tres generacions amb tres punts de vista ben diferents.

LLUÍS SOLÀ (1940)
Fundador i director de Reduccions. Traductor al català de Kafka, Handke, Beckett, Rimbaud, Pessoa, Rilke i Ezra Pound, entre d’altres. Home de teatre com a autor, director i professor. La seva Obra Poètica I i II és complexa i arriscada. Afable, conegut i estimat pels habituals de Còdols, és persona amb un compromís profund amb la cultura, la llengua i la societat catalana.

PEP PARÉ (1962)
Professor a la UAB i, actualment, a un IES de Vic. Col·laborador de La Vanguardia, El 9 Nou, Lletra de canvi, Revista de Catalunya, Reduccions i Quimera. Ha practicat la crítica i estudis literaris, entre d’altres, l’any 2005 ha publicat Antologia de poesia catalana (en col·laboració). Comunicador, presentà la Nit literària de Cerdanyola 2005.

NÚRIA MARTÍNEZ-VERNIS (1976)
Ha publicat dos reculls de poesia. L’acròbata tampoc no en sortirà il·lès i Quantes mentides fan una sola veritat (Premi Josep M. López Picó 2003). Va estar fa poc mostrant-nos la seva poesia a Còdols. Ha treballat com a dinamitzadora cultural en ambients socials de risc. És una observadora d’una agudesa poc habitual, cínica i incisiva.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.