28/5/09

LA POESIA DE JOAN VINYOLI ARRIBA A MÉS DE CENT OIENTS. I, PEL JUNY, POETES DE CERDANYOLA



Primer al Te Art, després a la Sala d’art El Balcó i, per acabar al Centre Cívic de Montflorit. Una vergonya, Senyors. Uns paios amb una mena de tubs de fusta enormes que feien un soroll infernal. I guitarres elèctriques! Set o vuit recitaven Joan Vinyoli. Coses incomprensibles: un riu encès, signes que il·luminen, un gall salvatge que dansa. Resultat: més de 100 cerdanyolencs intoxicats per la paraula del poeta. Algun espectador, imbuït d’una energia desconeguda, es sentí transportat a l’úter matern. D’altres, amb menys sort, a Port Aventura.

Pel juny, Còdols a domicili mostrarà els poetes de Cerdanyola. Ramat de pedres disposa d’un llistat de poetes, però volem ampliar-lo. N’hi ha d’haver més! Si vols venir a recitar els teus poemes amb nosaltres escriu-nos al bloc.

Francesc Garriga, Encarna Fontanet; Pilar Canela; Elisa Arimany; Jordi Condal; Enric Piera; Miquel Sànchez; Marià Martín; Marutxi Beaumont; Sonia Moya; Adriana Nicolau; Masha Mor.

PER FAVOR, PER FAVOR, UN POETA MÉS, DE CERDANYOLA, QUE ESCRIGUI EN CATALÀ I ET REGALEM UN VAL DESCOMPTE DE 10 € PER A L’ADQUISICIÓ D’UNA VACA A QUALSEVOL DELS ESTABLIMENTS COL·LABORADORS DE LA CIUTAT.