2/6/09

NO ENS VE DE LA TERRA I TAMBÉ DE LA TERRA

Busquem poetes. Sembla que n’hi ha: alguns s’amaguen dins els armaris, d’altres sota els llits i, els més recalcitrants, a les clavegueres de la nostra ciutat. De moment comptem amb els que s’han autoinculpat. A data d’avui, convictes i confessos, en tenim una dotzena d’inventariats: Francesc Garriga, Encarna Fontanet, Pilar Canela, Elisa Arimany, Jordi Condal, Enric Piera, Miquel Sànchez, Marià Martin, Marutxi Beaumont, Sònia Moya, Adriana Nicolau i Masha Mor.

Esperem la delació dels nostres conciutadans per augmentar la llista. A qui ens xiuli el nom i el telèfon o el correu-e d’un poeta, li regalarem un val descompte de 10 euros per a l’adquisició d’una vaca a qualsevol dels establiments col·laboradors que es dediquen a la lucrativa tasca de vendre vaques. Qui aixequi la llebre de tres poetes, rebrà, a més del val descompte, una galleda i un tamboret per munyir-la. Cinc poetes ja donaran dret a un curs de munyir vaques impartit a ESADE.

Sabem també d’unes dues-centes cinquanta persones de Cerdanyola a qui pot interessar -ves quina ximpleria- rebre informació dels actes de divulgació de la poesia. I fins i tot a anar-hi de tant en tant. Cal que ens ajudeu a multiplicar per dos o per tres aquesta gent. A tots aquells que ens passeu el correu-e de possibles interessats no us regalarem cap val. Som així, nosaltres.

Per cert, segurament es pot dir Vinyoli més alt o més clar, però ningú no s’estarrufa tant com el Ramat, per dir-lo. Francesc Garriga apareix per cortesia d’ell mateix. Les gravacions són de Crator Produccions. Les fotografies dels posts anteriors de Xavi Olivé.

Ramat de Pedres.