23/7/09

I TROBADA D’ORGANITZADORS DE FESTIVALS LITERARIS


El nombre de festivals literaris en la nostra llengua ha augmentat considerablement els darrers anys. Som moltes, doncs, les persones que sabem de les dificultats d’organitzar i dur finalment a terme actes d’aquest tipus.

Conjuntament amb la Institució de les Lletres Catalanes, pensem que és el moment de plantejar-nos un intercanvi d’experiències, idees i reflexions entre les persones que fem possible l’existència de festivals de difusió de la nostra literatura. Per això, estem organitzant una trobada de programadors i gestors de festivals literaris que tindrà lloc a Vic, el dissabte 19 de setembre, en el marc del Mercat de Música Viva.

La trobada té com a objectiu obtenir elements de reflexió sobre temes com ara la programació, els formats, les estratègies de difusió, els recursos, la comunicació, els públics... i sobre d’altres que aneu plantejant durant la preparació de la trobada.
Per això convidem a les entitats que organitzeu festivals literaris a participar-hi.

La trobada consistirà, bàsicament, en una conferència inicial que ajudarà a situar la qüestió objecte de debat i en dues taules rodones. Aquestes haurien de ser un estímul perquè tothom pogués intervenir i fer-hi aportacions.

No obstant això, durant les setmanes prèvies a la trobada preveiem anar perfilant els continguts d’aquesta gràcies a la col·laboració de les persones que estiguin interessades en fer-ho, mitjançant el contacte permanent a través del correu-e.

Així doncs, totes aquelles persones que us dediqueu de manera regular a l’organització d’actes de difusió de la poesia i la literatura en general i estigueu interessades a participar-hi (a la trobada, o també al debat previ), ens ho podeu fer saber mitjançant un correu-e a l’adreça ramatdepedres@gmail.com o bé a la ILC itejero@gencat.cat i a dllorens@gencat.cat .




Ramat de Pedres

1 comentari:

Joan Figueres i Guíxols ha dit...

Una gran abraçada a tots vosaltres d'un xilè enamorat de Catalunya...