16/11/09

ASSUMIRÀS LA VEU DEL TEU POBLE

ESPECTACLE ANTOLÒGIC VICENT ANDRÉS ESTELLÉS

CÒDOLS A DOMICILI
ELS GRANS POETES DELS PAÏSOS CATALANS


Els que encara baden i no han pensat a treure el nas pels Còdols a domicili que espavilin que això s’acaba. El proper dijous 19 de novembre estrenem al MAC, el nou museu d’art del carrer sant Martí de Cerdanyola un espectacle antològic sobre la poesia de Vicent Andrés Estellés. Comptarem amb la col·laboració de tres músics al piano, clarinet, clarinet baix, trombó i violoncel: el Cànon de Pachelbel, obres de Saint-Saens, Txaikovsky, Dvorak, Hindemith, Offenbach i Mozart, entre d’altres. Aquest cop ens dirigeix l’Aleix Rengel que també recitarà en algun dels actes. Maria Casamitjana ha dissenyat l’escenografia i Ona Marcet farà una intervenció plàstica en directe.

Fem memòria, totes les actuacions són a les vuit del vespre:

Dia sala Adreça Poeta
Dijous 19 novembre MAC Museu d’Art Sant Martí Vicent A. Estellés
Dijous 26 novembre El Balcó Sant Camil 6 Vicent A. Estellés
Dijous 3 desembre Te art Sant Ramon 112 Miquel Àngel Riera
Dijous 10 desembre Te art Sant Ramon 112 Vicent A. Estellés


Aquí al costat podeu veure els clips de l’espectacle de Miquel Àngel Riera amb els Anímic i la quasi dança de Laura A.


Ramat de Pedres

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Agraeixo la oportunitat de ballar per el vostre espectacle, no havent ballat mai i suposant un repte personal. Us escric per fer-vos saber que el comentari al final on us referiu a l'actuació del ball com a "quasi dansa" l'he sentit ofensiu i tristament molt poc empàtic. Poc empàtic amb l'esforç que hi havia darrere, amb el poc acompanyament dels músics i amb la poca propietat que us referiu a la dansa. Perquè... què està quasi dansat o dansat del tot? per a mi la dansa és molt àmplia i té una quantitat de matissos excel·lents i preciosos. Amb això no vull dir que la meva actuació fos excel·lent, ni molt menys, però era una proposta de dansa i moviment que es mereix respecte.

Anònim ha dit...

No t'enfadis, Laura. Tots els que hi érem vam poder gaudir de l'espectacle i apreciar l'esforç i la il·lusió dels que hi vau participar. Suposo que dir quasi dansa vol dir insinuació de moviments, en traços curts, breus execucions que no desmereixen, en absolut, la consideració ni la qualitat de la teva intervenció. A mi em va agradar molt com vas ballar, dansar o bellugar-te, tant és, amb quasi o sense