9/11/09

Còdols porta la poesia de Miquel Àngel Riera a la festa major de Cerdanyola

El proper dimarts dia 10 de Novembre, a les vuit del vespre, Còdols retorna la poesia a l’envelat de la festa major, a la plaça Sant Ramon.

La poesia sensual, lúcida i, fins a cert punt descarada del poeta illenc Miquel Àngel Riera a càrrec del Ramat de Pedres, dins l’entorn musical del grup Anímic, revelació pop-folk d'aquest any 2009 amb arrels de rock simfònic, músiques orientals i atonalisme. Hi haurà, també, una performance sorpresa: gairebé dansa.

Els qui creiem que balear, valencià i català és una sola llengua, els amants de l’experimentació, aquells a qui encara ens queda una mica de sensibilitat, els emprenyats, els amics de les arts, els amics de les lletres, els seguidors de la música catalana, tots els que estimem Cerdanyola, els fidels del Ramat de Pedres, els cecs, els muts i els mancats, tots ens trobarem a la carpa de la Plaça Sant Ramon el proper dimarts a les 20 h per fruir d’aquest gran poeta quasi desconegut.

Algú ens podria dir quan s’ha recitat Miquel Àngel Riera a Cerdanyola? Algú ens podria dir quan s’ha recitat els poetes clàssics catalans per darrer cop a la festa major? Algú ens podria dir si hi ha alguna llei que ho prohibeixi? Algú ens podria dir a què esperàvem? Algú... algú... algú...?

Ramat de Pedres