16/3/10

JORDI CONDAL, MEMBRE DE RAMAT DE PEDRES GUANYA EL PREMI RECULL DE BLANES DE TEATRE AMB “AL LÍMIT DE LA FUGIDA”.


El diumenge 14 de març es lliurava a Blanes la 46ª edició dels prestigiosos Premis Recull. Jordi Condal, escriptor, agitador cultural i director artístic del Festival Còdols de poesia de Cerdanyola des del 2004 va rebre el de TEATRE per la seva obra “Al límit de la fugida”.

Es tracta d’un “monòleg” per a dos personatges August i Clown amb l’aparició d’una figura femenina en el darrer acte. En aquesta obra l’autor rep la influència i ret homenatge a Beckett, Auster, Pedrolo i fins i tot als humoristes Faemino i Cansado.

El primer dels quatre actes de al límit de la fugida va ser presentat a Cerdanyola amb l’autor fent d’August i Jordi Sants fent de Clown el juny del 2009 dins el cicle “Còdols a domicili” al Te art del carrer Sant Ramon. En trobareu un tast aquí: http://www.youtube.com/watch?v=gwm-qBylMLs

Enguany el premi de narració ha estat per a Ramon Pardina de Barcelona, el de poesia per Eva Baltasar de Girona, el de periodisme per Àngel Rodríguez de Salt i el retrat literari per Jaume Vellvehí, de Mataró. Recordem que entre els guanyadors del Recull en anteriors edicions hi trobem: Joaquim Carbó, Montserrat Roig, Maria Mercè Roca, Josep-Francesc Delgado, Francesc Parcerisas, Màrius Sampere, Vinyet Panyella, Jordi Cervera, Víctor Alexandre, Oriol Izquierdo i Jaume Subirana i Josep Maria Fonalleras entre tants d’altres.

L’acte és va celebrar a l’Hotel Montferrant de Blanes amb prop de dos-cents assistents en un ambient agradable i distès i cal dir que les gambes estaven boníssimes. I, el mal és que no paraven de portar-ne.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Jordi!

Anònim ha dit...

Felicitats Jordi!

Iaumen ha dit...

Güena faena, maettro !

Alfons Escoda ha dit...

Una abraçada, Jordi!

Anònim ha dit...

Les més sinceres felicitats.

Adriana